lenge siden sist..

  • Skrevet 27.jan.2012 klokken 22:38 i Blogg
  • Av DmmnNå er det en stund siden jeg blogget sist. Jeg har vært veldig opptatt de siste ukene med skole, trening og vært en del syk. Men nå tenkte jeg og ta en oppsummering. Sist lørdag så var jeg hos Ulrikke sammen med Iselin, to herlige jenter som jeg går i klasse med. Vi hadde det kjempe koselig og pratet kjempe masse. Vi laget chicken tandoori, med salat og nanbrød, så koste vi oss med brus og gosteri senere på kvelden.  Her er det noen bilder fra den kvelden:


Her er de to herlige jentene  Ulrikke og Iselin

 mmm..   vi mekkær

mesterkokken :*

 hihi


Iselin og Ulrikke <3

 Meg og Iselin

 hahahaha

 
Tusen takk for den herlige kvelden jenter! :)

Resten av den uka hadde vi praksis uke, jeg og Iselin fant ut at vi skulle prøve og få en plass på et sykehjem sammen. Vi ringte og hørte på bo og behandlingssenteret på Eik, og der fikk vi plass. Det har vært en utrolig lærerik og flott uke.

 
Samtidig som jeg har hatt det bra denne uken, så har jeg vært utrolig sliten. Har kanskje jernmangel, som kan være årsaken..  Siden jeg har vært så sliten så har jeg bare sittet hjemme hele uken utenom torsdag da jeg var og spise lunsj i byen sammen med Iselin og Ulrikke. Jeg følte meg veldig rastløs så følte for og ta en liten joggetur på kvelden også, men den "lille joggeturen" ble til 1 t og 15 min ca så når jeg kom hjem hadde jeg fått 38,6 i feber og sleit med og komme meg opp av sengen neste dag ...


MEN heldigvis var denne gogutten her hos meg <3

   Hermaaaan <3 :)


Nå har jeg kommet meg hjem til min kjære pappa og skal være her frem til i morgen kveld. Det er alltid like godt og kommet hjem! Nå sitter jeg og pappa å ser på filmen 2012. Får ikke håpe verden går under da, haha!

Ha en fin kveld alle sammen!

Silje


Én kommentar

maiaulrikke

27.jan.2012 kl.22:42

åå, så koselig :)

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Silje(16) bor i Tønsberg og går på skole, på Re videregående.Kategorier

Blogg / Innkjøp / Outfit / Photo /

Arkiv

Februar 2012 / Januar 2012 / Desember 2011 / November 2011 / August 2011 / Juli 2011 /

Favoritter

Marthe Borge / Sophieelise / Therese Charlotte /
hits